torstai 24. toukokuuta 2012

Kisoja ja kuvauksia

Eilen kävivät Kaupissa kipaisemassa iltakisan Nuudeli (of Streamline Nasty Noodle) ja Sisu (of Streamline Noble Nuance). Sisarukset juoksivat 280m samassa kuuden koiran lähdössä ja tulivat maaliin peräkkäin, Sisu ajalla 20,18 toisena ja Nuudeli  kolmantena ajalla 20,29.


Nuudeli treenaa
 Nuudeli kunnostautui viikonlopulla myös agilityssä, jonka parissa vietti kolmannen kisapäivänsä ja nousi kisaamaan kakkosiin. On se taitava.

Nala viimeisteli viime viikon tiistaina ratakirjansa toisessa ryhmäkoelähdössä Kip´n ja Irmelin kanssa. Kiitoksia jälleen koekavereille! Sunnuntaina sitten Nala pääsee ensimmäisen kerran virallisesti kisaamaan.

Minni ei vielä ole ihan kisakunnossa, vaan sulattelee vielä toistaiseksi raskauskilojaan ja tekee ohessa vähän tv-töitä. Mallin hommissa ei pari liikakiloa niin haittaa ja siksipä Minni aloittaakin harrastuskesänsä näyttelyssä Salossa.

Minniä kuvataan
Minnin lapsista kotiin jääneelle on lopultakin saatu keksittyä uusi kutsumanimi, kun työnimi Nahka herätti kovasti pahennusta. Nahkaa yritetään siis jatkossa kutsua Kolaksi.

Kola ja luu

Kola ja Minni

Nala jaksaa riekkua pennun kanssa loputtomasti



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti